Bookmark and Share

Intro


BESCHERM UW HUIS TEGEN WATEROVERLAST!

Met de Huisbeschermer kan u nu uw huis beschermen tegen binnendringend water van overstromingen, dat langs poorten, ramen en/of deuren uw huis bedreigt.

De Huisbeschermer wordt op maat gemaakt en is in principe toe te passen op elk type raam, deur en poort (hout, P.V.C., alu en metaal).

U hoeft geen voorgeboorde gaten of vaste hechtingen te voorzien. De eenvoudige montage van de stevige Huisbeschermer neemt slechts een 5-tal minuten in beslag. Iedereen kan dit ook zelf monteren. Als u het water ziet stijgen, heeft u dus nog voldoende de tijd om hem op te stellen en uw huis te vrijwaren van binnenstromend water.

Na het gebruik kan u de Huisbeschermer eenvoudig demonteren en compact opbergen. De Huisbeschermer beschermt uw huis voor minstens 98 % tegen binnendringend water!

De beschermer wordt in de breedte op maat gemaakt en is leverbaar in 2 verschillende hoogtematen: 45 cm en 90 cmOP DE FOTO:

Een op maat gemaakt aluminium onderprofiel waarvan de breedte afhankelijk is van de deur- of poortopening (1). Het profiel ondergaat verschillende bewerkingen om de waterdichtheid te kunnen garanderen.

Twee rechtopstaande aluminium zijprofielen (2). De zijprofielen hebben standaard hoogtematen: 450 of 900 mm.

Het P.V.C-paneel is sterk genoeg om de druk van het water aan te kunnen (6).

Twee metalen pinnen om het te kunnen koppelen (3).

Afstandhouders in hardmateriaal met een vaste hoogtemaat (aantal is bepaald door de breedte) (5).

Twee of drie gegalvaniseerde ronde buizen van 34 mm, voldoende sterk om de constructie op te spannen (4). Bij deze buizen horen ronde P.V.C. beschermingskappen.

Een speciale dichtingsband die bij 30 % compressie waterdicht moet zijn.

Twee of drie schuine houten spie├źn van 45 mm breed en 150 mm lang.

Een afgerond P.V.C.-profiel van 10 mm om het geheel te klemmen.

Het geheel is te monteren zonder schroeven, u heeft dus geen bijkomend materiaal nodig!